Studijsko Snemanje

Ker je v današnjem času večina glasbenih vsebin podprta z videi, smo se odločili, da pri Mega Music za vas pripravimo profesionalno avdio in video snemanje coverja, na katerega ste se predhodno pripravili med učnimi urami v Mega Music.

 

Rezultat je kvaliteten avdio/video izdelek, ki ga boste ponosno delili z vašo družino in prijatelji na medijskih platformah – YouTube in Facebook, lahko ga boste uporabili za video avdicije, recimo v muzikalih, ali pa vam bo prišel v pomoč pri promociji vaših nastopov v eni izmed popularnih kavarn v vašem kraju.

 

Studijsko snemanje priporočamo vsem učencem Mega Music, ki bi želeli pridobiti izkušnje v studiu, se navaditi nastopanja pred kamero ali pa so morda že izkusili to fazo in bi želeli kvaliteten izdelek, ki v najboljši luči predstavi njihov talent.

 

Ekipa Mega Music, ki vam bo v studiu pomagala doseči čim boljši “performance”, ima 15-letne mednarodne izkušnje na področju glasbene industrije, skladanja, audio in video produkcije. Ekipo sestavljata Aleš Marjetič – studijski kitarist, producent, avtor ter Cherie Marjetič – studijska pevka, tekstopiska in avtorica pesmi.

English Finishing classes - Professional/Studio

English Finishing Class smo zasnovali za že uveljavljene pevce , ki jim angleščina ni materin jezik in bi želeli izboljšati izgovorjavo ter na ta način doseči bolj avtentično izvedbo pesmi v angleškem jeziku.

 

Da bi dosegli čimboljši možen rezultat potrebujemo pred individualno uro besedilo in posnetek izvedbe(lahko posneto tudi na telefon), iz katerega je možno slišati vašo izvedbo pesmi. Na podlagi posnetka bomo pripravili analizo delov skladbe , na katere se po priporočilu našega učitelja ,native speakerja, osredotočamo med samo uro petja. Na ta način vam bomo lahko pri vaši igovorjavi in avtentičnosti izvedbe najbolj pomagali.

 

Individualne ure English Finishing class potekajo v 60 minutnem formatu . V kolikor pevec želi doseči čimbolj avtentičen nastop v studiu, priporočamo coaching native speakerja tudi v studiu.

Individualna ura “English Finishing Class”

 

60 minut 40 EUR

 

Coaching v Studiu

 

25 EUR za vsako studijsko uro

Studio Microphone