Data Cloud
Medical form with stethoscope

Upravljavec osebnih podatkov

MEGA MUSIC, Izobraževanje, Aleš Marjetič, s. p., Borovec 12, 1236 Trzin

Upravljavec osebnih podatkov sme obdelovati osebne podatke posameznika, če je za to podana osebna privolitev posameznika. Privolitev posameznika je podana, ko se posameznik prijavi na naše novice ali pa ob obisku naše glasbene šole, ko se vpiše na naše učne ure.

Vaši osebni podatki bodo uporabljeni izključno v namene prejemanja naših e-novic ter za uspešno izvajanje vaših učnih ur izobraževalne dejavnosti.

Politika zasebnosti in veljavnost

Politika zasebnosti se lahko spremeni večkrat in brez predhodnega obvestila. Spremembe in dodatna pojasnila stopijo v veljavo z objavo na naši spletni strani.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov, nas, prosimo, kontaktirajte na info@megamusicschool.si ali pa na +386 51 310 346

Katere osebne podatke obdelujemo

Osebni podatki, ki jih obdelujemo, so naslednji:

* Podatki, ki jih potrebujemo za naročanje in uspešno izvajanje naših storitev in izdajanje računov. To so osnovni osebni podatki: ime, priimek, telefonska številska in e-mail naslov.

* Podatki, ki jih potrebujemo za pošiljanje naših e-novic tistim uporabnikom, ki so se nanje prijavili.

* Ko obiščete našo spletno stran, ponudnik obdeluje IP-naslov, preko katerega uporabnik dostopa do spletne strain, ter informacijo o povezavi.

* Z namenom, da vam ponudimo čimboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo aplikacije, ki analizirajo uporabnikov obisk naše spletne strani. Na ta način lahko pripravimo več vsebin za bolj obiskane podstrani.

* Na podlagi prijave v e-novice vas lahko kontaktiramo, da vas obvestimo o novicah o naši dejavnosti, vam pošiljamo izobraževalne vsebine in pridobimo vaša mnenja preko anket.

* Za ugotavljanje učinkovitosti naših oglaševalskih akcij uporabljamo aplikacijo Facebook Pixel in na ta način pripravljamo vsebine, ki so bolj priljubljene.

Hranjenje podatkov in pravice posameznika:

Naša spletna stran gostuje na platformi Wix.com, ki lahko hrani del vaših podatkov na varnih strežnikih.

* Osebne podatke, ki jih obdelujemo na podlagi vaše privolitve, hranimo do preklica te privolitve z vaše strani. Če želite, da vaših podatkov ne obdelujemo več, nas, prosimo, v pisni obliki kontaktirajte na info@megamusicschool.si, kjer bomo na vašo pisno željo preklicali obdelavo vaših podatkov.

POGOJI POSLOVANJA

1. Dolžine učnih ur: Individualne ure petja,kitare in ukulele potekajo v 35 in 45-minutnih enotah. Druge učne ure potekajo po vnaprej dogovorjenih učnih enotah in terminih.

 

2. Plačilo šolnine za redne programe je potrebno sprovesti do najkasneje 15. dneva v mesecu. Za vse ostale storitve je plačilo potrebno izvesti 8 dni od datuma izdanega računa.

 

3. Zamujanje s plačilom šolnine: Pri zamujanju plačila dva meseca, učenec ne more več obiskovati učnih ur, dokler obveznosti niso poravnane. V izrednih primerih nas lahko predhodno obvestite o zamudi s plačilom, to se na podlagi vašega argumenta opraviči največ enkrat letno.

 

4. Zamujanje s prihodom na učne ure: Za optimalno izvedbo učne ure mora učenec priti na vajo ob vnaprej dogovorjenem terminu. Če s prihodom na učno uro zamudite, ta traja do konca vašega naročenega termina za uro.

 

5. Izostanek učenca na učne ure: Individualni programi petja in kitare (35minutni in 45 minutni) se izvajajo tedensko in sicer v skladu s šolskim koledarjem. Ne glede na izostanek učenca od ure, se obračuna polna cena mesečnega programa. V kolikor učenec izostane ode ure ne-najavljeno , se nadomeščanje v tem primeru ne vrši. V kolikor je izostanek iz naslova zdravstvenih ali drugih nepredvidljivih razlogov, se nadomeščanje ure opravi v tekočem oz. najkasneje do drugega tedna v prihajajočem mesecu. Predlog termina za nadomeščanje je podan s strani mentorja Mega Music glede na razpoložljive termine. O izostanku nas lahko obvestite na tel.:051 310 346 ali na info@megamusicschool.si. Za ure skuopinskega poetja veljajo enaki pogoj

 

6. Izostanek učitelja na učno uro:6. Izostanek učitelja na učno uro V primeru izostanka učitelja iz objektivnih razlogov Mega Music predlaga plan nadomeščanja. Pridržujemo si pravico zamenjave učiteljev, če je to v interesu nadomeščanja ali kvalitetnejšega pouka."

 

7. Najkrajši čas obiska: Za naše redne programe petje, kitara, ukulele) je najkrajši čas vpisa 3 mesece od dneva vpisa.. V kolikor želite prenehati obiskovati naše ure, nas prosimo obvestite v pisni obliki en mesec v naprej na email inf@megamusicschool.si.

 

8. Obdelovanje osebnih podatkov:Z vpisom v glasbeno šolo Mega Music se strinjate, da lahko obdelujemo vaše osebne podatke za lastne potrebe. Na vaš e-naslov in občasno SMS vam pošiljamo sporočila glede vaših ur ter vas informiramo o naših dogodkih in novicah.

9. Osebni podatki: Osebne podatke varujemo v skladu z zakonom

10. Veljavnost: Pridržujemo si pravico za spremembo cenika in splošnih pogojev poslovanja. O večjih spremembah bomo stranke vnaprej obvestili.

 

11.11. Seznanitev s pogoji poslovanja: Za stranke, ki obiskujejo naše ure in koristijo naše storitve, se šteje, da so bile predhodno seznanjene s splošnimi pogoji poslovanja in na le-te pristajajo.